Pausen mellom treningene er utrolig viktig for å la musklene hvile. For å kunne yte maksimalt kontinuerlig gjennom uken og måneden er det greit å kunne slenge beina på sofaen, tøye ut eller nyte en grei massasje. Mye hard trening over lengre perioder er ikke alltid like godt for kroppen.

Bruk tiden godt på nett

Sitter man først stille er det viktig å bruke denne tiden godt. På nett kan vi for eksempel søke etter nye treningsmetoder. Mens vi lar musklene hvile er det greit å finne ut av hvordan vi skal tyne dem neste gang. Variasjon i trening er greit å kunne yte maksimalt og trene alle ulike deler av kroppen. Husk på å overraske musklene dine hver eneste gang du besøker treningssenteret.

Nye treningsklær og supplementer kan man bestille hjem til seg fra nett. For oss er dette noe av det beste vi kan gjøre for å hente inn ny inspirasjon for å fortsette treningen utover året. Nye sko og supplementer kan også hjelpe deg med å yte bedre når du først drar tilbake på treningssenteret, eller ut på løpetur.

Det er også viktig å koble ut hjernen når du trener mye over lengre perioder. For å koble ut hjernen kan vi gjerne slappe av med et spill fylt med adrenalin, finne inspirasjon på nett, lese en god bok eller slappe av med god samvittighet.

Rehabilitering i form av mat og annen trening

Et riktig kosthold er essensielt for å yte maksimalt under trening. Rikelig med energi og næringsmidler vil skape den kroppen du er ute etter. Uten mat før og etter trening vil ikke kroppen din prestere slik du ønsker, og vi anbefaler derfor å snakke med en profesjonell eller gjøre rikelig med undersøkelser på nett før du fortsetter neste treningsøkt.